Din ce in ce mai multe femei isi iau inima in dinti si cauta un loc de munca in Dubai, pornind de la posturile bine platite pentru stewardese la Emirates Airlines si pana la vanzatori in magazinele de lux din marele oras arab. Evident ca cele mai bine platite sunt stewardesele – daca ne referim sa zicem asa, la munca de jos, in timp ce vanzatorii sunt platiti cu un salariu destul de mic si un procent din vanzari. Ca sa fim bine intelesi, in Dubai un salariu de 1000 de dolari pe luna este unul mic, care teoretic nu-ti permite mare lucru.

Locuri de munca in Dubai pentru femei in 2017

Femeile sunt la mare cautare in tarile arabe, deci si in Emiratele Arabe Unite – respectiv Dubai sau Abu Dhabi. Asa se face ca sunt sute de oferte pentru lucru in Dubai pentru femei, trebuie doar sa stii unde sa le cauti, sa-ti faci un CV care sa atraga angajatorul, fara insa a inflori realitatea. Salariul de debutant in Dubai este undeva in jurul a 5.000 de dirhami ( AED ), insa cu perseverenta si rabdare poti urca destul de sus.

Secretul femeilor de succes in Dubai este munca asidua si perseverenta, pentru ca asta se cauta aici mai mult ca orice, perseverenta si munca. Intr-adevar esti bine platit daca se considera ca stii ce faci si faci bine, iar daca dai dovada de modestie poti urca destul de repede pe scara ierarhica. Vom reveni cu noi detalii despre munca in Dubai, detalii oferite de colegii nostri de la www.4Dubai.Info – site-ul romanilor din Dubai.

Locuri de munca in Duba

Locuri de munca in Dubai pentru femei in 2017