Daca esti in cautarea unui loc de munca pentru content writeri, ai ajuns exact unde trebuie, Club Seo te poate pune in legatura cu peste 100 de potentiali angajatori. Scopul final este acela de a avea un job bine platit, dar pentru inceput ar trebui sa te gandesti la un tarif de maxim 2,5 lei/100 de cuvinte. Nu este mult, dar noi iti garantam ca vei primi banii acestia, iar in timp vei avea un portofoliu stabil de clienti, ceea ce inseamna un venit lunar constant.

Locuri de munca content writer in limba romana, engleza, franceza si germana

Asa cum am spus mai sus, daca esti in cautarea unui loc de munca si iti place sa fii content writer, esti dispus sa accepti pentru inceput 2,5 lei/100 de cuvinte, poti scrie cu usurinta articole de peste 1000 de cuvinte, respecti termenele, atunci asteptam sa ne scrii la rubrica conract. De ce sa alegi sa colaborezi cu noi? Pentru ca noi suntem deja pe piata asta de peste cinci ani, avem clienti stabili si putem garanta platile.

Cat pot sa castig lunar din content writing? Am mai scris despre pasta pe site, cert este ca poti ajunge sa scrii pentru clientii nostri cu 3 lei/100 de cuvinte sau chiar 4 lei. Pentru limbile straine poti incasa 1 euro/100 de cuvinte, nu mai zic de proiecte de amploare, creare de texte pentru site-uri noi, etc. Ce cerem noi d ela tine in afara de corectitudine? Sa scrii din cand incand, minim un articol pe saptamana pe unul din site-urile noastre! Nu percepem comision pentru intermedieri, deci cat ceri tu atata primesti de la client, noi nu retinem nicio suma!

Locuri de munca content writer

Locuri de munca content writer in limba romana, engleza, franceza si germana