Ca sunt anti Iliescu si anti PSD e clar din 1990, asa ca nu ma mai ascund dupa deget, chiar daca sunt unul din fraierii care au votat Ion Iliescu de teama lui Vadim Tudor. Ultima gaselnita pentru alegerile din 2016 este ca peste un milion de romani vor castiga peste 1000 de euro pe luna! Pai evident ca va fi asa, doar daca nu mai saracesc unii datorita conducerii PSD. A nu intelegi ce zic? Pai cei vizati de Dragnea ar trebui sa fie 5% dintre romani, doar ca noi stim ca peste 10 % sunt la furat, deci castiga nu 1000 de euro pe luna, peste 10.000! Asa ca ce ne spune Liviu Dragnea? Ca-i va saraci si pe cei cu bani?

Liviu Dragnea bate campii, culme e ca unii chiar cred bazaconiile scornite e PSD!

Mai nea Liviule, sa fim seriosi si sa nu ne mai amagim, nu vrem noi un milion de romani cu 1000 de euro, in Germania sunt cam 80 de milioane din astia, noi vrem sa traim macar omeneste cu totii, iar daca asta ar insemna acum macar 500 de euro venitul minim pe cap de locuitor, adica toti mai, nu in medie – abia atunci sa vii sa te lauzi! Cum insa la noi venitul BRUT nu trece de 300 de euro, cel net fiind de fapt 200 si aici intra 80% dintre romani, mergi si plimba ursul ( de la Sibiu )!

Daca nu am fi trait pe vremea lui tatuca Iliescu si nu stiam cum ne pacaleste la televizor in timp ce faceam foamea, mai ziceam. Votez cu oricine, chiar si cu UDMR-ul decat cu PSD-ul lui Dragnea si Ponta – un puscarias si un plagiator! Mă lași?

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea bate campii, culme e ca unii chiar cred bazaconiile scornite e PSD!