Sa zicem ca ai un site, sau si mai banal – un cont pe FaceBook si scrii un comentariu sau postezi ceva pe peretele tau. Daca pana acum era ok atata timp cat erai decent, de azi ai grija ce postezi! Liderul PSD Liviu Dragnea a promulgat legea “defaimarii” si deja toata lumea are pumnul in gura, nu mai poti sa spui nimic despre nimeni, adica nu-l mai poti critica. Ce putem face? Sa manifestam iar ca de obicei, sa aratam ca nu ne lasam intimidati, pana la urma avem cu totii drepturi, nu-i asa?

Liderul PSD Liviu Dragnea a promulgat legea “defaimarii”, nu mai poti critica pe FB

Nu stiu de ce nu au fost introduse cuvite iterzise, ca sa stim ce postam si ce nu despre o persoana, nu mai zic ca acum cand zici ca apartine unei clase sociale, gata – suntem toti inclusi! Eu sunt blogger, sunt jurnalist, sunt inginer, sut contabil, sunt la a doua tinerete (sau la ultima, u mai stiu ), sunt brunet, sut carunt, sunt casatorit si tot asa! Deci orice exprimare legata de una din categoriile d emai sus, care zic eu ca ma lezeaza, hopa la tribunal!

Intrebare intrebatoare: cum pot sa scriu acum despre coruptii din partidul Ygrec? Cum sa le spun celor ce fura, celor ce sunt condamnati – si astia fac parte dintr-o categorie aparte, puscariasi, sau condamnati cu suspendare, etc. Defaimatoare zice legea, aparteneta la un grup – deci sa zicem ca ma faci repetent, gata – scoate banii din buzunar, caci DA eu sunt repetent, dar cad o zici ma defaimezi, ca doar nu am ramas perpetuu repetent, am mai trecut si clasa, nu-i asa? Stiti ce as facee eu? As merge le Liviu Dragnea si l-as obliga sa faca el un articol despre hotii din partidul Ygrec! Asa de proba, a vedem cam ce este in capul lui cand vine vorba de a critica pe cineva! Sau u e legea “defaimarii” ci a criticilor?

Legea "defăimării"

Liderul PSD Liviu Dragnea a promulgat legea “defaimarii”, nu mai poti critica pe FB