O sa am curajul sa-l contrazic pe Liviu Dragnea privitor la noua sa inventie, “Legea privind promovarea demnitatii umane”, cu un singur exemplu – vechi de peste 25 de ani si la care geniile din PSD nu s-au gandit pana acum. Este vorba de asigurarea venitului minim garantat, pentru persoanele cu studii superioare! DA, daca esti profesor si ai ramas sa zicem fara catedra, vrei sa mergi si sa ceri un ajutor de la primarie, chici ce trebuie sa faci pentru a primi acel insuficent ajutor material? Sa maturi strazile, chiar daca esti doctor, profesor universitar sau inginer!

Legea privind promovarea demnitatii umane in viziunea PSD, sau a lui Dragnea

Daca PSD si Liviu Dragnea – un sef de partid cu multa demintate, care desi este condamnat penal, conduce PSD-ul, nu a inteles ca nu ce scriem pe FaceBook despre politicieni este important, ci cum ne trateaza ei dupa 10 ani de guvernare Iliestiana si inca opt din 2008 incoace, adica nici mai mult nici mai putin decat 18 ani din 26, aceasta este esenta vietii sociale – atunci degeaba mai participa la alegeri in continuare!

Sa va explic domnule Liviu Dragnea ce este demnitatea si cum poti trata membrii societatii pe care doresti sa o pastoresti? Despre ce demnitate vorbiti voi la PSD cand ati ales sa ne luati bani si cand nu-i avem? Ma refer la obligativitatea de a plati CASS chiar daca nu ai venituri! Precis va era gandul la noi si la demnitatea noastra sau va gandeati cum sa ne puneti pumnul in gura? Hai sa vad ca raspundeti la aceste intrebari, lasand “vrajela” ca nu intelegem noi ce ati vrut cu aceasta noua lege diabolica! Daca o sa-mi ziceti ca este demn pentru un profesor sa mature strazile pentru a primi sprijin financiar, acel venit minim garantat, atunci ca rog sa iesiti public si sa ne spuneti ca asa gandeste Liviu Dragnea si conducerea PSD! Daca nu raspundeti, este evident ca ati inteles clar ce vrem sa va transmitem, si asta o sa facem ori de cate ori dati cu stangul in dreptul sau calcati in strachini!

Liviu Dragnea