Azi am primit o cerere de la cativa romani din Germania, care au intrebat daca putem sa gasim un site de unde sa poata invata online limba germana. Ne-am pus pe cautat si am gasit unul chiar foarte interesant, unde cu putin efort, in jur de o ora pe zi, poti invata limba germana fara profesor. Ca sa nu fim invinuiti ca facem “propaganda”, va invitam sa vizitati pagina lor de FaceBook. concluziile le trageti singuri! Ce am apreciat noi in mod deosebit? Faptul ca sunt disponibile si lectii de limba germana in format audio, adica cu cititul stim ca este mai dificil. dar auzind pronuntia, cred ca veti invata mult mai rapid.

Lectii online gratuite de limba germana – invata limba germana o ora pe zi!

Unde gasesc lectii gratuite de limba germana? Evident ca pe site-ul Invata Germana, unde altudeva? Ne-ar fi placut sa avem si noi pe site o sectiune dedicata invatamnatului online, sau chiar ceva legat de homeschooling, insa inca nu suntem pregatiti. In principal pentru ca nu avem colaboratori vorbitori de limba germana ( dispusi sa ne ajute in mod gratuit ), deci mergem in acest moment pe recomandari catre alte site-uri de profil.

Daca  vom gasi chiar profesori de limba germana care sa ne ajute sa-i invatam limba lui Goethe pe cititori, suntem dispusi sa le postam numarul de telefon la noi pe site, ca sa ne ajutam in mod reciproc. Sau de ce nu, daca din cele 10 grupuri de romani in Germania se vor gasi doritori sa ajute, promitem sa facem un canal pe YouTube unde sa-i promovam GRATUIT!

Invata limba germana online

Lectii online gratuite de limba germana – invata limba germana o ora pe zi!