Televiziunea romana sarbatoreste azi implinirea a 60 de ani de emisie in direct pentru ca noi romanii sa fim informati. Chiar daca au fost si vremuri in care orele de emisie erau putine, sincer sa fiu mi se parea mai interesant la televizor decat acum. Chiar daca s-a reusit performanta ca in 2016 sa nu participam la Eurovision, eu zic ca televiunea publica are cei mai multi profesionisti, emisiuni bune – chiar daca cea cu Dinescu in prim plan de mare bucatar nu e pe gustul meu.

La Multi Ani TVR cu ocazia celor 60 de ani de emisie in direct

Am vazut prima emisiune la TVR acum mai bine de 50 de ani, pe un televizor Cosmos – cred ca rusesc, a urmat un televizor romanesc, cred ca Diamant, apoi unul Telecolor si azi ma lafai la un smart TV. Indiferent de televizor am avut mereu la numarul 1 TVR! Iar cand sunt departe de tara, ma uit la TVR international, pentru ca vreau sa mai aud limba mea draga.

Acum ce sa mai zice, de stiri? Nu prea sunt de bine, dar poate ca in 2017 vom avea parte de lucruri mai bune la jurnalele de stirti. Poate ca se va gasi o modalitate de a depolitiza total televiziunea, poate ca se va intoarce Dragos Patraru cu Starea Natiei, cine stie! Sa ne bucuram de anii petrecuti alaturi de TVR, sa le dorim multe realizari in anii ce vor urma, iar faptul ca avem si TVR HD este un semn ca suntem pe drumul cel bun, chiar daca mai sunt multe de facut!

La Multi Ani TVR

La Multi Ani TVR cu ocazia celor 60 de ani de emisie in direct