Azi 21 octombrie 2016, Lavinia Milosovici implineste frumoasa varsta de 40 de ani, o zi speciala pentru cea care ne-a adus sase medalii, dintre care doua de aur in 1992 la Olimpiada de la Barcelona, una de argint si trei de bronz. Nu mai socotim medaliile de la Europene sau concursuri internationale. Cum am decis sa onoram fanii paginii noastre si cu informatii utile, nu doar poze si urari de La multi ani!, va invitam, sa vedeti si alte informatii legate de memoria zilei. Promitem sa va tinem la curent cu stiti si informatii interesante, unice daca se poate!

La multi ani Lavinia Milosovici – Memoria zilei – 21 octombrie

Nascuta acum fix 40 de ani in localitatea Lugoj din judetul Timis, Lavinia Milosovici a fost un exemplu de daruire si pasiune in sport, iar datorita ei si astazi suntem cunoscuti in lumea gimnasticii – chiar daca la Olimoiada din 2016 nu am participat ( pentru prima oara in istoria noastra olimpica! ). Cele 19 medalii mondiale si olimpice sunt dovada clara ca am avut o mare campioana, care astazi este o mamica exemplara. sepr c ava mai aduceti aminte de figura facuta de Lavinia in 1996 la Olimoiada de la Atlanta, unde a castigat doua medalii de bronz, una cu echipa si una la individual compus.

Debutul Laviniei Milosovici  a avut loc in anul 1991 la Campionatele Mondiale, unde a ocupat locul unu la sarituri si locul trei la barna. Chiar dac aa pozat mai putin placut intr-o revista din Japonia, Lavinia ramane un exemplu pentru multe sportive de la noi si din lume. Din pacate fetita ei a decedat la varsta de patru ani, sportiva suferind un soc. Sa fim alaturi de Lavina Milosovici de ziua ei!

Lavinia Milosovici-La multi ani

La multi ani Lavinia Milosovici – Memoria zilei – 21 octombrie