Toti cei care au dat pe FaceBook de jurnalista Juglea Crina Loredana de la Ziarul Vaii Jiului, despre care am aflat ca s-ar fi mutat la Timisoara, deci cum spuneam, toti regreta ca nu mai au loc printre cei 5.000 de prieteni – numarul maxim de prieteni admis de site-ul de socializare. Culmea, eu sunt printre primii prieteni, deci de pe vremea cand acestia erau sub 100 si nu erau inca pozele incendiare postate. Asta este, ghinionul lor si norocul meu, nu-i asa? Cine nu ar vrea sa o vada macar odata pe Crina live?

Juglea Crina Loredana sau cea mai “buna” jurnalista din Valea Jiului!

Desi nu prea stiu despre ce scrie, am inteles ca Juglea Crina Loredana scria la Ziarul Vaii Jiului rubrica sportiva, nici nu ma mira, avand in vedere ce sportiv arata, ma gandesc ca am fi fericiti sa scrie si la lui pe Forum. Acum stiu ca o s ama intrebi care este numarul de telefon al Loredanei, iar eu am sa-ti zic asa: de ce nu o intrebi singur, inca nu este casatorita, nu are un prieten stabil, deci este sa zicem asa “libera”! Incearca-ti norocul si poate iesi la o plimbare cu Juglea Crina Loredana pe malul Begai!

Sper sa ne dea maine seara un telefon, sa ne spuna daca si-a facut prieten in Timisoara, sa nu cumva sa incurcam itele ( mitetele ). Pana la urma oricat de frumoasa ar fi, tot trebuie sa-i fure inima cineva, nu-i asa?

Juglea Crina Loredana

Juglea Crina Loredana sau cea mai “buna” jurnalista din Valea Jiului!