Cand am cumparat site-ul JocuriFlash.info nu am crezut ca cele mai cautate jocuri cu zombi vor fi cele care vor ridica site-ul asa de mult, mai ales ca acum pentru jocuri online gratuite nu prea ai mult de cautat pe net. Acum fiecare cu placerea lui, daca esti inebunit dupa jocurile cu zombie, asdta este, altii prefera filmele online, altii serialele si altii prefera sa se joace pe calculator. Eu unul sincer va zic, de cand am descoperit ca poti sa te joci pe PlaySation, faca sta cel putin doua zile pe saptamana. Dar prefer jocurile multi player, cele in care ma pot intrece cu altii ca mine.

Jocuri cu zombi vs zombie online gratis, pentru PC sau PlaySation

O mare parte din jocurile cu zombi sun shoot-ere, precum Unturned – l-am jucat de cateva ori, drept sa spun mi se par ecam simplist, desi unii l-au inclus in TOP 10, dar cred ca au facut o mica greseala. Mai interesant mi s-a parut he Walking Dead Survival Instinct, cel putin pentru ca ai parte de o bataie cu zombie fata in fata, au mai degraba le dai in fata cu ranga sau ce mai nimeresti. Asta daca nu preferi sa joci un joc gratuit oferit de Microsoft, fara pic de actiune!

Cel mai tare joc cu zombi pe care l-am jucat saptamana asta a fost evident  Days to Die, aici ai ceva mai mult de facut decat sa-i casapesti pe astia, mai trebuie sa strangi cate ceva de prin case, gen dinamita, arme de dat la scafarlie, etc. Chestia distractiva la aceste jocuri este ca adversarii tai nu sunt chiar asa de agresivi, parca ai zice ca te asteapta sa-i umpli de respect. Eu unul va las pe voi sa spuenti ce alte jocuri din categoria asta preferati, poate imi dati o idee buna pentru weekend! Sa fie gratis, nu dau bani pe ele, sa fim intelesi. 🙂

Jocuri cu zombi

Jocuri cu zombi vs zombie online gratis