Ma uitam ieri la televizor si am ramas cu gura cascata: nu se gasesc specialisti in Social Media Marketing, cererea este mai mare decat oferta, salarii de 400 de euro lunar, etc. Pe de o parte ma bucura ca deja lumea a inteles ca este nevoie de cineva cu experienta in munca asta, pe de alta parte salariile sunt extrem de mici, desi se spune ca pentru astfel de munci in vestul dezvoltat se plateste dublu, adica pe la 1000 de euro pe luna – nu mi se pare un salariu exagerat de mare, ba din contra, destul de modest!

Job-uri bine platite in Social Media

Chiar daca ziceam mai sus ca 1000 de euro pe luna este un venit mic pentru promovarea pe Social Media, daca ma gandesc ca asta este venitul meu total, cred ca doar pentru a promova o firma ar fi ok. Nu mai zic daca ai sansa sa lucrezi cu doua sau chiar trei clienti simultan. Oricum ar fi cazul sa vad cum ma promovez pe minemai bine, ca sa ajunga clientii la mine si nu vice-versa.

In Romania Social Media inseamna dupa unii doar FaceBook, eu as adauga Google + si Forumuri – iau doar un exemplu, mamicile. Prezenta pe un forum al mamicilor poate aduce multe beneficii, pana la urma Social Media inseamna grupari mari de oameni si o platforma. Cateva zeci de mii de mamici pe un forum este deja mai mult decat un grup sau o pagina de FaceBook cu 1000 de fani sau membri – parerea mea. Iar de exemplu MAmica.Org asta isi propune sa faca, sa aduca pe un viitor forum cateva zeci de mamici si bone. Mai ramane sa vedem investitorul, caci asta inseamna munca si resurse.

Deci: esti specialist in Social Media? Vrei sa inveti despre asta prin intermediul unui internship? Vino alaturi de Club SEO, vom reusi impreuna sa patrundem pe o piata in plina dezvoltare.

Job-uri Social Media

Job-uri bine platite in Social Media