Uite ca se mai intampla si minuni, chiar si la jandarmeria romana, asa se face ca purtatoarea de cuvant Irina Dragan est esi frumoasa si “desteapta” cum se mai spune in popor. Iar faptul ca cea mai frumoasa femeie in uniforma a fost aleasa in 2013 o romanca nu ma mira, asa se face ca Irina Dragan este si purtatoare de cuvant a jandarmeriei, este si mana model si o frumoasa prezenta in spatiul public romanesc.

Irina Dragan sau politista cu chip de inger – cea mai frumoasa in 2013

Concursul a fost organizat de americani, iar faptul ca la vot a iesit Romania sau mai corect spus, Irina Dragan pe locul intai, nu ne mira. Nici povestea ei trista nu pare sa mai mire pe nimeni, la doar 37 de ani a ramas vaduva si cu un copil de crescut. Dar ea continua sa zambeasca si sa isi faca munca, desi o vedem destul de rar pe la televizor. Poate ca nu vrem sa stim ca avem si oameni deosebiti in tara asta?

Oricum, asa cum zicea un bun prieten al meu din Londra, sa te aresteze un inger ca Irina Dragan transforma nefericitul eveniment intr-o bucurie ( evident este o gluma, nimic nu ar putrea fi mai trist decat o arestare, fie ea facuta si de catre purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane ).  Sa-i uram sanatate ei si fetitei Eva, iar faptul ca nu are butonul “adauga prieten” pe FaceBook cred ca dezamageste pe multi dintre romanii care ar vrea sa-i fie alaturi!

Femei jandarm

Irina Dragan sau politista cu chip de inger – cea mai frumoasa in 2013