S-au scris multe despre iQNet Moldova si despre cat poti sa castigi in mediul online itr-o tara precum Romania sau Republica Moldova, insa niciodata u am aflat daca ceea ce se spune este sau nu real. Tot ce am inteles clar este faptul ca pentru a intra in retea trebuie sa investesti niste bani, pe care o sa-i scoti daca reusesti sa mai atragi si alte persoane care sa cumpere serviciile oferite de reteaua iQ Net. Din nefericire u ai cum sa dai crezare celor ce lauda afacerea pentru ca este evidenta implicarea lor.

iQNet Moldova sau afaceri online controversate – adevarul despre MLM-uri

Cum spuneam mai sus, nu poti avea incredere in ceea ce spun cei ce sunt deja inscrisi in aceasta afacere tip MLM, dar nici nu poti sa te prounti atunci cand nu esti in ea. Pri urmare trebuie sa iei in calcul si pierderea investitiei si ceea ce faci pentru a te promova. Totusi am inteles ca serviciile sunt reale, deci daca ai cui sa vinzi, ai si cum sa castigi! In rest poate ar fi ok sa vezi ce s-a intamplat cu iQNet in Romania, caci acelasi lucru se va intampla si in Moldova, cu siguranta.

Sfatul meu? Evitati pe cat posibil afacerile de tip MLM, desi iQNet nu promoveaza un sistem clasic de afacere multi level marketing, avand in vedere ca poti vinde la nesfarsit serviciile si produsele oferite de ei. Totusi ar trebui sa stiti ca in niciu caz acestea nu se adreseaza persoanelor cu venituri mici, ci mai degraba celor ce depasesc cu mult statutul de persoana cu novel mediu de venituri. Asa ca va uitati la prieteni, la rude si trageti singuri concluzia daca intrati sau u in reteaua celor de la iQNet Moldova!

iQNet Moldova

iQNet Moldova sau afaceri online controversate – adevarul despre MLM-uri