Daca ma gandesc ca acest blog a pornit in 2015 iar Ioana Dumitrache a devenit blogger de moda in 2012, adica pe vremea cand eu scriam pe www.e4Ro.Com, pot sa zic ca am pornit in meseria asta cam in acelasi timp. Singura diferenta este ca de mine nu a auzit nimeni, in schimb toti o cunosc pe Ioana Dumitrache, bloggerita cea plinuta [ nu zicem grasa caci a slabit cateva zeci de kilograme! ]. Fata zice pe blogul ei ca are 26 de ani, deci este tare tinerica, iar faptul ca a reusit sa-si schimbe “designul” este ceva laudabil.

Ioana Dumitrache – blogger de moda

De unde am auzit eu de Ioana Dumitrache? Am gresit azi si am dat pe Kanal D la emisiunea lui Teo [ Trandafir ], asa am auzit de ea si repejor am zis sa scriu despre ea, asa cum am facut despre Cristian China Birta, caci ce as mai scrie eu daca nu despre bloggeri si blogging? Fata asta are o pagina de FaceBook ce a adunat peste 34.000 de fani, deci nevasta-mea cu al ei la peste 40.000 de ceva mai “cunoscuta” sa zicem asa, in mediul online, caci la TV nu ajunge ea prea curand [ mai degraba niciodata ].

Ce este Ioana Dumitrache? Daca despre dieta tinuta nu pot sa spun nimic, pot sa spun ca este influencer, adica cica ea da tonul la moda pentru cele mai plinute fete. Cum a slabit 45 de kilograme numiai ea stie, am inteles ca de fapt au fost 60 in total. Cat castiga ea din blooging nu stiu, dar compenseaza si cu meseria de make-up artist, ceea ce nu este chiar de neglijat. Probabil ca o sa scriu in curand si despre dieta tinuta de Ioana Dumitrache, sunt destule fete care vor si ele sa dea jos 45 de kilograme in doi ani, deci merita sa ma apuc de scris! Important este ca a fost totul natural si nu prin operatii chirurgicale, ca asa stim toti cum se face, bani si curaj sa avem.

Ioana Dumitrache

Ioana Dumitrache – blogger de moda