Indragitul actor Ioan Gyuri Pascu s-a ridicat la stele pe 26 septembrie 2016, la doar 55 de ani. Suferind de diabet, actorul si interpretul Ioan Gyuri Pascu s-a stins in tacere in dimineata zilei de luni. Medicii au incercat sa-l readuca la viata timp de 45 de minute, insa fara succes. Vestea a luat prin surprindere familia si prietenii. In 2010 Ioan Gyuri Pascu a trecut prin clipe grele dar s-a recupareat in urma unui infart. Suferind de diabet, actorul nu a spus nimanui despre drama prin care trece.

Ioan Gyuri Pascu s-a ridicat la stele pe 26 septembriem decesul a avut loc la ora 4

La varsta de 55 de ani, suferind de diabet si dupa ce a trecut de un infarct in anul 2010, Ioan Gyuri Pascu a decedat in locuinta sotiei sale din Bucuresti la ora patru dimineata. Multi nu stiu ca dupa ce Ioan Gyuri Pascu a suferit de infarct in 2010 trupa Divertis s-a destramat. La fel de multi nu stiu ca actorul a jucat si in filme de lung metraj, iar debutul sau in trupa de studenti Divertis a avut loc in anul 1984. De atunci ne-a incantat cu vocea sa dar si cu talentul de actor de comedie.

Primul disc semnat Ioan Gyuri Pascu  a fost lansat in anul 1992, iar ultimul album a vazut lumina in anul 2013. Debutul in film a avut loc in anul 1986 in Cucoana Chirița, anul trecut fiind lansat si ultimul film in care a jucat indragitul Gyuri, Omega Rose. In afara de cariera de actor si interpret, Gyuri Pascu a scris si sase carti. Dumnezeu sa de odihneasca prietene!

Ioan Gyuri Pascu a decedat

Ioan Gyuri Pascu s-a ridicat la stele pe 26 septembriem decesul a avut loc la ora 4