Cu siguranta esti unul dintre sutele de mii de romani din diaspora care doreste sa urmareasca posturile tv de acasa, din Romania. Ai cateva optiuni pentru asta, incepand cu IP TV si terminand cu o antena DiGi TV. Evident ca poti alege orice antena de satelit de la unul dintre furnizorii de astfel de servicii din Romania. Problema este ca va trebui sa instalezi antena de satelit si cineva sa-ti plateasca in tara acest serviciu. Culmea ca nu stiu de ce nu ofera chiar prestatorii aceste facilitati, avand in vedere ca numarul de clienti ar fi destul de mare. Asa au aparut pe piata micii intreprinzatori romani care monteaza antene DiGi TV, Focus Sat, Orange, etc.

Instalare antene DIGI TV pentru romanii din diaspora

Pentru romanii care inca mai doresc sa-si monteze o antena DiGi TV in Germania exista cateva oferte, pentru diferite orase, cum ar fi Stuttgart, Munchen sau Frankfurt [ lista poate continua, sunt peste 15 grupuri de romani stabiliti in Germania ], de aceea am si decis sa facem o lista a acestora – pe baza cererii lor [ speram sa fim contactati de ei, iar noi sa le punem la dispozitie spatiu la noi pe site! ]. Evident ca putem sa te ajutam si in UK, Irlanda sau chiar Elvetia. Vrei sa ai o afacere profitabila? Ar fi timpul sa apelezi la expertii ClubSEO! Noi te putem pune in contact cu peste 100.000 de romani din diaspora!

Asa cum am zis mai sus, suntem in legatura directa cu pagini ale romanilor din Germania si UK, iar in cazul in care oferi servicii de montare a antenelor de satelit de la DiGi TV, nu ezita sa ne cauti, ne poti scrie la rubrica contact. Poti vedea sute de canale romanesti, de la stiti, filme si sport si pana la muzica sau divertisment. Daca esti interesat de asa ceva, va trebui sa cauti pe unul dintre romanii care se ocupa cu montarea, reglarea si evident plata acestor servicii catre furnizorii din tara. Daca ai un smart TV poti incerca si varianta IP TV, este destul de convenabila, la un pret accesibil [ intre 10 si 15 euro/luna! ]. Ar mai fi serviciile gratuite de televiziune online, asadar ai o gama larga de unde poti sa alegi exact ce ti se potriveste!

Antene DiGi TV Germania