Cand am anuntat premiera noului serial turcesc de la Acasa TV – Ingeri si nobili am sperat ca va fi receptionat de public la fel de bine ca si ultimile doua seriale turcesti, Iertare si Puterea Destinului, insa se pare ca nu doar noi dar si publicul a fost la fel de dezamagit de acest nou serial turcesc de la Acasa TV. Desi in doar doua zile de la lansarea paginii de FaceBook au venit peste 200 de fani ai serialelor turcesti, impactul a inceput sa scada rapid.

Ingeri si nobili – noul serial turcesc de la Acasa TV

Desi am fi vrut sa avem un review pozitiv al noului serial turcesc, se pare ca niciunul din personaje nu a fost indragit de publicul telespectator, nici sotia bisjutierului, Üftade Katiboğlu si nici fata lor Ayşen Kaya nu a reusit sa devina populara printre fanii serialului Ingeri si nobili. Deci putem spune ca dupa ce a pasit cu stangul, serialul nu cred ca va reusi sa recupereze din audienta. Poate ca alte personaje, precum Fatih Soysa sau Savaş Ataman vor schimba putin soarta audientei, desi ma indoiesc.

Acum probabil ca multi se vor intreba de ce pe un site cum este ClubSeo avem articole despre filme si seriale, ei bine am sa va zic eu: pentru ca in primul rand suntem un Club, deci in afara de discutii despre site-uri si promovarea lor, mai discutam soi despre alte subiecte, cum ar fi timpul liber, medicina, legislatie si altele. Poate ca tu nu t euiti la seriale online, poate ca nu-ti plac filmele si serialele turcesti, dar altora le plac. Asa ca hai sa vedem ce se va intampla pana la final in serialul Ingeri si nobili, poate ca pana la urma vei indragi personajele si vei invata ceva din aventura lor.

Seriale turcesti la Acasa TV

Ingeri si nobili – noul serial turcesc de la Acasa TV