Ca avem o clasa politica de doi bani era clar de multa vreme, dar sa vezi ca deja plagiatul nu mai este de mult apanajul doctoranzilor, nu credeam. Adica doamna Alina Gorghiu a decis ca cel mai bun slogan in alegeri, e cel al PSD-ului, asa ca pentru a nu fi invinuita de plagiat, a mai adaugat condusa de oameni cinstiti! Pe bune? Vorba lui Dragos Patraru, astia au ajuns asa de jos, incant nu doar ca nu mai au membri onesti in partide, cautand sa atraga ba sportivi, ba cantareti de muzica populara, dar nici slogan electoral nu mai au!

Indrazneste sa crezi in Romania de doua ori mai putin ( PNL + PSD )

Deci este clar, indemnul sau mai degraba amenintarea: indrazneste sa (mai ) crezi in Romania! spune totul despre politicienii corupti ai zilelor noastre, dar le spun eu – stati linistiti, nu mai credem de mult in voi, cat despre Romania, ar fi bine sa o lasati in pace, cred ca ne descurcam mai bine si fara voi! Da, fara voi, un condamnat penal sef de partid, visand la fotoliul de Prim Ministru, altul doctor plagiator, iar dac ae sa-i iau la bani marunti si pe cei de la PNL, nu mai termin articolul nici la toamna viitoare!

Inteleg ca singurii competenti din tara au ramas la guvern, Dacian Ciolos fiind salvarea Romaniei! Deja jumatate din guvern este fie la PSD fie la PNL, dar au muscat si altii: Nicusor Dan la USR,  Bogdan Diaconu de la PRU a luat si el cativa, ca de – cum sa lasi asa un guvern de bun sa se piarda fara a face politica in continuare? Oricum, inspirat imnul PRU – evident pe versuri in proportie de 99% – Eminescu! Imnul este interpretat de Bogdan Curta, mie sincer mi- a placut, nu-mi place insa partidul, ce sa-i faci? Avea un imnn l afel de fain si fostul PDL, dar cui i-a folosit?

indrazneste de 2 ori