Ma intreba cineva cat se poate casiga cu un site in limba romana, iar azi pot sa zic ca 1000 de euro este un venit plauzibil, dar cu trafic din afara tarii. Nu zic ca nu se poate si cu trafic din Romania, dar momentan pot sa zic cu certitudine ca trafic mobil si din Uniunea Europeana, cam 100.000 pe luna aduce in jur de 1.000 de euro proprietarului! Anul acesta am mai stabilit un record, 100 de euro pe luna cu un site nou – din prima luna!

Incet dar sigur ne apropiem de pragul de 1000 Euro

Daca imi spuena cineva acum cinci ani ca un site/blog in limba romana poate castiga 1.000 de euro/luna ziceam ca nu stie ce spune,a zi am vazut cu ochii mei ca se poate. Da, este posibil sa fie jumatate din trafic de pe FaceBook, insa si asa eu zic ca e ok – doar ca zilnic stai peste opt ore sa adaugi continut, etc. Ar fi incoprect sa zic ca e un singur site, este de fapt un domeniu cu mai multe site-uri, dar toate cu acelasi target ca cititori, doar ca in loc sa am un site cu multe categorii, am ales mai multe site-uri mai nisate putin, sa zic asa.

Oricum datele sunt clare, 100.000 de vizite zilnice sau in medie trei mii si ceva pe zi – nu pare mult, nu-ia sa? Cam ce avem pe social media: o pagina cu peste 30.000 de fani, o alta cu aproape 20 de mii si peste zece grupuri cu un total de aproximativ 80.000 de membri. Asta ar fi publicul propriu, cat anume devine viral nu as putea sa spun, dar ceva distriburi sunt, o postare a reusit sa treaca de 5 milioane de viziualizari!

Bani pe net

Încet dar sigur ne apropiem de pragul de 1000 Euro