Jurnalistii au mai decoperit o casa la lui Klaus Iohannis luata ilegal, cea de a treia din cele sase detinute de familia prezidentiala. Despre primele doua se stie clar ca au fost achizitionatre cu acte false, iata ca si a treia se pare ca este luata tot printr-o actiune ilicita. Mai pe scurt, familia prezidentiala a decis ca daca tot sta cu chirie intr-o casa, o poate achizitiona conform legii 112/1995, care prevedea ca cei fara casa si care stau cu chirie la stat, pot cumpara respectivul imobil, apartament. Cu o precizare, nu au si o alta locuinta in care sa stea – proprietate personala!

Inca o casă luata ilegal de Klaus Iohannis – a treia,  Pedagogilor nr. 14!

Precum vedeti in graficul de mai jos, sotii Iohannis aveau o casa inca din 1992, una chiar maricica as zice eu. Asa ca in 1997 au pus mana pe a doua casa, pe numele sotiei, care cica nu avea locuinta, statea cu chirie in Pedagogilor nr. 14, asa ca ziarul ziuaNews a scris despre asta inca din 2014. Momentan se pare ca procesele s-au finalizat doar pentru doua din cele sase case detinute de Klaus Iohannis, iar eu nu as fi scris despre acest subict, daca nu vedeam cu cata inversunare se tine presedintele de toate chichitele legale pentru a intarzia deznodamantul.

Intelg ca avem un prim presedinte care ne-a impuscat la Revolutia din ’89, al doilea care nu a prea facut nimic, al treilea foarte bagaret si cu mari probleme legale – personale sau ale familiei largite, iar al patrulea, iata ca deja are trei case luate in mod fraudulos. Ma si tem sa ma gandesc cine va fi al cincilea presedinte al Romaniei! Oare unul curat si care va face si cate ceva pentru noi?

Casele lui Klaus Iohannis

Inca o casă luata ilegal de Klaus Iohannis – a treia!