Ma uitam acum prin statisticile activitatii mele online, de la creare website si pana la scrierea de articole pentru site-uri, iar cand am intrat pe forumul SeoPedia am descoperit ca in martie voi implini sase ani de activitate. Coincidenta sau nu, primul articol pe blogul e4Ro a fost tot in 2013, tot in luna martie! Am si site-uri mai vechi, primul domeniu cumparat si la care voi renunta in curand [ daca nu gasesc o metoda rapida de a produce un venit cat de cat multumitor ] are sapte ani si va implini opt tot in martie!

In curand sase ani pe SeoPedia

Cu banii din blogging puteam sa-mi iau o casa in acesti opt ani de cand cochetez cu scrisul in mod constant – de blogging, bine vorba vine o casa, caci mai trebuie sa zic si localitatea! Pana sa cumpar eu ar trebui sa o vand pe cea din Ungaria, iar legat de SeoPedia ce sa zic? Mi-a prins bine forumul, am invatat multe, am facut si ceva afaceri acolo, m-am mai amuzat, m-am mai si contrat cu moderatorii – moderatorul de fapt – ce sa-i faci, nu merge totul ca uns, nu-ia sa? Pe de alta parte anul asta am fost la o intalnire cu doi colegi de forum la Bucuresti, un pas inainte!

Intre timp ma toto zbat cu Social Media Marketing-ul, nu pot sa zic ca ma descurc – adica ca am ceva clienti care sa justifice efortul, am sa zic asa un public ce depaseste 100.000 de romani, poate chiar 200 daca punt la pachet toate nisele, dar insuficient ca sa pot zice ca desfasor o activitate in domeniu.

Cu bune si cu rele timpul trece inevitabil, fara sa ma laud  as zice ca sunt convins ca daca nu sunt cel mai batran blogger din Romaia, sunt printre cei din fruntea clasamentului – la varsta, nu la realizari sau calitate! La intalnirea de la Bucuresti unul dintre colegi ide pe SeoPedia imi zicea ca par mai tanar cu 20 de ani – o fi vrut sa zica ca sunt in mintea copiilor? E si asta o varianta de a te pastra vesnic tanar, sa stai printre cei cu 20 sau 30 de ani mai tineri decat tine!