Am analizat azi prezenta nostra online pe tari, asa am ajuns la concluzia ca cele mai bune site-uri pentru diaspora sunt cele din Germania, Olanda, Franta si Suedia. Evident ca cel mai bine ne prezentam pe Germania cu site-ul www.e4De.Info si site-urile de limba germana, apoi urmeaza Olanda si restul, toate gazduite de portalul www.4EU.info, pe care va trebui cumva sa-l mai dezvoltam. Oricum sunt bucuros ca pe langa portalul romanilor din UK si Irlanda si cel din Dubai, merg binisor si acestea din Europa [ EU ].

In ce tari suntem cel mai vizibili ca prezenta online?

Desi initial credeam ca vom sta mai bine pe Irlanda, unde site-ul nostru este printre cele mai citite, uite ca nici UK nu este departe ca performanta. Romanii din UK ne citesc si este clar ca va trebui sa facem cumva sa fructificam acest aspect, poate ca va trebui sa dezvoltam o retea pe FaceBook similara cu cea din Germania. Candva cineva radea de intentia nostra de a patrunde adanc in nisa din Marea Britanie, dar uite ca am reusit.

Ce am aflat pe propria piele este ca nu te poti intinde prea mult de unul singur, insa ma declar multumit de rezultate. Mai pe scurt suntem vizibili in diaspora, ceea ce ne face sa credem ca avem potential de dezvoltare, iar azi publicitatea in Uniunea Europeana poate aduce venituri bune, fata de ceea ce-ti ofera azi Romania. Ca oras eu zic ca stam cel mai bine in Stuttgart, iar daca ma gandesc unde eram acum doi ani, cand prietenul meu din Munchen era deja prezent pe piata, zic eu ca daca l-am ajuns, e timpul sa-l depasim!

prezenta online

In ce tari suntem cel mai vizibili ca prezenta online?