Iliski Durumu: Karisik – Stadiul relatiei: complicat este serialul turcesc care a rupt tiparele, este o comedie cu nuante tragice uneori, o lectie de viata si in acelasi timp un exemplu de devotament fata de prieteni. Sunt de acord ca Can Tekin interpretat de actorul Berk Oktay nu procedeaza corect, dar oare situatia in care este el pus de mama sa si Elif ii dau de ales? Intre dragoste si constiinta ce ar putea face Can Tekin? Sa stea alaturi de iubita sa Aysegul si micutul Iso, sau sa fie alaturi de copilul sau care in mintea lui se va naste din relatia sa cu Elif?

Iliski Durumu: Karisik – Stadiul relatiei: complicat – episodul de ieri in reluare

Desi varianta turceasca a serialului Stadiul relatiei: complicat are doar 40 de episoade, cei de la Acasa TV au decis sa-l fragmenteze si sa ne dea de exemplu 28 de episoade in loc de 22, cate s-au scurs pana astazi. Se va casatori cu adevarat Can Tekin cu Elif, sau va renunta in ultima clipa la aceasta mascarada de casatorie? Hai sa va linistesc oarecum, in ultimul episod Can si Aysegul se casatoresc cu adevarat, vor ramane impreuna pana la sfarsitul vietii!

Daca doriti sa urmariti serialul Stadiul relatiei: complicat online, nu ezitati sa va abonati la Cinema 24h, un site unde ne straduim sa va tinem la curent cu toate serialele turcesti difuzate online. Tineti minte, ne aflam abia la jumatatea serialului, inca nu este clar daca Aysegul va primi de la Murat inelul de logodna, nici cum va descoperi Can ca Elif nu este insarcinata. Mai ales ca mama sa unelteste in continuare sa-l desparta de Aysegul si micutul Iso.

Stadiul relatiei complicat

Iliski Durumu: Karisik – Stadiul relatiei: complicat – episodul de ieri in reluare