Igor Dodon si sotia sau au fost mereu bugetari, adica nu au facut mari afaceri, iar din cat ese stie nici familiile lor nu au fost mari investitori, dar uite ca desi venitul lor nu depaseste 20.000 de lei lunar, averea lor este mult mai mare fata de posibilitati. Cum au facut rost de bani? Ultima varianta ar fi un ajutor de la parinti, la care se adauga si un credit de la banca lui Plahotniuc – sic? Faptul ca fosti sefi PCRM au fost apropiatii lui Plahotniuc se stie, de aici vine si puterea acuala a oligarhului, de aceea nu este inca nici macar invinuit, dara-mi-te arestat ( ca Filat ).

Igor Dodon se justifica cum a facut rost de bani, de la mamica, taticu si Plahotniuc

Cum deja Igor Dodon nu mai poate nega ca a luat banii de la banca lui Plahotniuc, explica ca e o banca privata, deci e super ok. A, cum trebuie zis ca se fura bani in Moldova, prin aceiasi banca – care de si e privata, nu mai conteaza. Noroc ca are parinti care-l mai ajuta pe la 51 de ani, cine nu si-ar dori asta? A, pai daca va fi presedinte va da banii luati de la mamica si taticu inapoi, poate choar si creditul lui Plaha, ca doar salariul de presedinte e mult mai mare.

Intrebat de ce zboara cu avionul lui Plahotniuc, Igor Dodon explica ca nu plateste el, deci nu e o problema. Pai cum, vpua ni vi se intampla sa vreti sa ajungeti undeva si imediat apare un prieten sigaseste un avion la Plaha? NU? Chiar nu inteleg cum e posibil asa ceva.

Acum cu cetatenia lui Traian Basescu, cica o sa o ia inapoi Igor Dodon, iar cand va fi dat jos, iar o da viitorul presedinte, uite asa ca sa fie bine. Azi dam cetatenia, maine o luam inapoi, pentru ca nea Traian asta, e un mare pericol, mai mare chiar si decat armata a XIV-a din Transnistria. Aia pana la urma ne apara, de americani si de romani! ( Ca sa aveti la ce sa va ganditi: cand a aparut politica? Cand s-au intalnit un mincinos cu un fraier! ).

Igor Dodon si averea sa

Igor Dodon se justifica cum a facut rost de bani