Ma uit la cei din jur si nu inteleg cum de mai cauta pe net idei de afaceri la cheie, dar mai curios este ca sunt unii care le ofera cu sutele. De exemplu o idee de afcere la cheie este sa oferi servicii de curatenie, sau sa deschizi chiar tu un HUB – incubator de afaceri. Asta daca ai spatiul tau, daca nu o sa patesti ca Dragos Schiopu din Ploiesti, il inchizi dupa c enu mai vrei sa platesti din buzunar chirii si utilitati. Nu mai zic de cei ce te indruma sa te apuci ce copywriting, adica sa scrii articole. Oare? Nu mai bine scrii tu pentru tine pe un site personal? Si DA, oferi din cand in cand si servicii de scriere articole contra cost, sa mai ai de cafea o vreme, pana te pui pe picioare!

Idei de afaceri la cheie – cum sa faci bani din nimic!

O chestie faina as zice eu este sa devii consultant: de welness, fitness sau pentru cei ce vor sa mearga in calatorii. Cu siguranta ca ideile astea merg, doar ca trebuie sa fii un tip/tipa tare de tot, sa stii cum si cu ce se manaca asta si sa ai rabdare. Va ganditi cum ar fi un serviciu de administrare a proprietatilor? Eu sigur aveam nevoie de asa ceva, doar ca ma indoiesc ca ii da cineva de cap proprietatii mele din Ungaria.

O alta idee formidabila ar fi sa te ocupi de animalele de companie a celor ce au si posibilitati financiare sa te plateasca, sa-i plimbi si sa-i distrezi catelul sau pisica. Pare o idee mai buna decat sa visezi ca o sa vinzi publicitate pe propriile site-uri. DA, faci ceva bani cu asta – nu zic NU, dar putini in comparatie cu ce nevoie are o familie – mai pe scurt nu prea cred ca o sa fie un job 100%. Ar mai fi idei: afiliere prin 2Performant sau ProfitShare. Merge dar trebuie sa fii inventiv si sa gasesti o nisa care sa produca binisor – sugerez comunitati pe FaceBook si evident site de afliere. A se tine cont si de forma de organizare: PFA, SRL, etc. – nu sfatuiesc sa mergeti la negru – cel putin nu mult timp!

Idei de afaceri la cheie

Idei de afaceri la cheie – cum sa faci bani din nimic!