De mult ma gandeam sa investesc intr-un portal al judetului Iasi, macar pentru simplul motiv ca acolo locuieste varul meu Iulian, dar cred ca al doilea oras ca marine al Romaniei, Iasul – merita un site separat. Iata deci ca articolul cu numarul 480 este dedicat capitalei culturale a Moldovei, orasul Iasi – poate unul dintre cele mai importante orase din istoria veche si recenta a tarii noastre. Astfel alaturi de Tulcea, Arad si Cluj am reusit sa avem patru site-uri regionale, urmand ca pe parcurs sa atingem cel putin pragul de 10 orase prezente in portofoliul nostru.

Iasul.Info – un nou site regional pentru locuitorii din Iasi

Pentru cei ce cauta o rutiera de la Chisinau la Iasi, sau cum se zice la noi – un microbuz, sau chiar curse particulare, de acum Iasul.Info va fi portalul unde veti gasi astfel de informatii. Autogara din Iasi este punctul de plecare al basarabenilor catre sora noastra mai mica, Republica Moldova. Recunosc ca si eu aveam de cand sa fac curse intre Chisinau si Iasi, faceam calcule si inmulteam banii, doar ca munca de sofer nu este chiar marea mea pasiune, asa ca am renuntat.

Prin urmare desi site-ul Iasul.Info se va dori un portal cultural, ce va lega cele doua maluri de Prut, veti gasi orarul autobuzelor si rutierelor ( bus, microbuz ) ce fac transport regulat intre Chisinau si Iasi. Ce poate uni mai bine doua tari gemene, daca nu transportul de persoane si marfuri? Cultura? Aici merge ceva mai greu, caci dupa o ruptura de zeci de ani de limba tarii, moldovenii mai au inca de recuperat la acest capitol, in schimb relatiile inter-umane se pot amplifica de la o zi la alta! Drum bun si lectura placuta!

Panorama Iasi

Iasul.Info – un site regional pentru locuitorii din Iasi