Cred ca v-am facut o reala placere cand v-am oferit seriale turcesti pe portalul nostru, iarcand ati pierdut un episod sau mai multe le-am pus pentru o perioada scurta online pentru voi, ca sa nu pierdeti niciun episod. Asa vom face si cu serialul turcesc Iarna razbunarii ce abia a inceput la Pro TV. Deasemenea va invitam sa apreciati si pagina de FaceBook, sunt sigur ca veti intalni multi prieteni acolo. Evident in serial este vorba de dragoste, dar si despre razbunare, asa cum probabil v-ati dat seama din titlu.

 Iarna razbunarii – un serial turcesc la Pro TV, urmariti online subtitrat in romana

Serialul Iarna razbunarii incepe din prima secventa cu un mister, cine este eroul principal si de ce trebuie el sa isi ascunda identitatea? Inelul de pe deget este motivul acestei alegeri sau altceva mai intunecat? Episodul 1 din Iarna razbunarii a fost deja salvat online, pentru a fi difuzat saptamana viitoare, pentru ce ce l-au pierdut azi. Inca din primele secvente ati inteles ca mama baietelui iubea pe altcineva, nu-i asa? Iar copilul i-a vazut sarutandu-se, oare sa-i spuna tatalui adevarul, sau va invinge teama ca parintii se vor desparti?

Oare ce-si vor zice  Efe si Mete cand se vor intalni? Nu vreau sa va dezvalui prea multe din prima zi, este totusi primul episod al serialului Iarna razbunarii si sper eu ca le veti urmari cu sufletul la gura de azi si pana la ultimul episod. Vor fi pedepsiti vinovatii? Sau de fapt se vor incurca lucrurile si mai tare? Ce soarata avut Harun, trista si mai ales nedreapta, dar oare cine-l va razbuna pana la urma?

Iarna razbunarii la Pro TV