Fanii serialelor turcesti asteapta cu nerabdare lansarea sezonului 2 din Iarna razbunarii, vor sa vada cum traiesc Nisan si Efe, daca necazurile s-au terminat si daca dupa soarele de iarna va rasari si cel de primavara.Asa cum ati vazut in ultimul episod din serialul Iarna razbunarii, Seda a devenit un om mai bun, si-a ajutat sora sa treaca peste boala care o macina, Kadim a reusit sa-i saveze viata a doua oara lui Efe, iar Bora si Efruz s-au indragostit.

Iarna razbunarii – cand incepe sezonul 2

Portalul ClubSeo va pune la dispozitie trei pagini pe FaceBook pentru a socializa cu alti fani ai serialelor turcesti: Puterea destinului cu peste 3.600 de fani, Iertare si evident pagina serialului Iarna razbunarii. Daca ati apreciat aceste seriale si vreti sa discutati despre ele, va asteptam alaturi de noi. Stiu ca tuturor ne plac finalurile fericite, iata ca acest din urma serial a fost pe placul tuturor, iar daca se va filma sezonul 2, cu siguranta veti fi primii care vor afla.

De luni la Acasa TV va incepe un nou serial turcesc, sper sa fie si acesta pe placul vostru, caci deja stim ca ati prins gustul acestora. In primul rand serialele turcesti sunt o oglinda a vietii, incearca sa te faca sa te gandesti la sensul vietii, la ce conteaza cu adevarat. Viata nu este intotdeauna usoara, chiar si pentru cei bogati. Ceea ce conteaza cu adevarat este dragostea, omenia si onoarea. Asta invatam din aventurile eroilor din serialele de genul Iarna razbunarii.

Iarna razbunarii sezonul 2

Iarna razbunarii – cand incepe sezonul 2