Stiu ca asteptati cu nerabdare finalul serialului Iarna Razbunarii, asa cum ati facut de altfel la toate serialele turcesti pe care le-am prezentat de-a lungul timpului pe site-ul ClubSeo. Cum va reactina Mete cand va afla ca cel care l-a salvat este ucigasul tatalui sau? Va reusi el sa se razbune pe cei ce i-au facut viata un calvar? Cum va scapa Mete de actuala lui sotie si cum se va casatori cu Nisan? Iata ce veti putea afla in ultimele episoade din serialul Iarna Razbunarii.

Iarna razbunarii se apropie de final, ultimele episoade in reluare la Pro TV

Serialul Iarna razbunarii se apropie de final, ne uitam azi la ultimul episod de saptamana aceasta, iar in curand vom vedea si cum se termina acest serial. Ce va face Seda ca sa nu-si piarda sotul castigat cu atata truda? Cine o va rapi pe Nisan si cum va scapa ea, aflati toate aceste amanunte in ultimele episoade din serialul Iarna razbunarii. Daca ati pierdut un episod, nu va faceti grija se da in reluare a doua zi la Pro TV d ela ora 11, sau daca vreti puteti sa vedeti episodul online pe site-ul 4Cinema.Info – cei care ne furnizeaza de obicei reluarile de la serialele difuzate la Pro TV.

Ne gasiti si pe FaceBook, pagina noastra va asteapta cu drag sa comentati serialul. Pana luni va trebui sa aveti rabdare, caci mai avem ce vedea, iar actiunea se complic ape masura ce ne indreptam catre final. Ce se intampla cu Kadim, va reusi el sa-i marturiseasca lui Efe fapta sa din tinerete? Va fi el iertat, pentru ca era in pericol propria familie?

iarna-razbunarii-finalul

Iarna razbunarii se apropie de final, ultimele episoade in reluare