Acum sa nu-mi zici ca nu ai vrea sa-ti stii viitorul, ca nu esti curioasa sa afli cu cine te vei casatori si cand, ca nu te cred. E valabil si pentru cei din tabara masculina, doar ca ei nu vor recunoaste in ruptul capului ca este asa. Deci sa ne concentram pe partea doamnelor si domnisoarelor care isi asteapta ursitul, dar el nu mai vine ( nici calare nici pe jos ). Sa fie o greseala de strategie sau pur si simplu ursita? O sa incercam sa ne aflam singuri horoscopul, in cel mai stiintific mod posibil.

Horoscopul lunii iulie online pe ClubSeo oferit de www.Klumea.Info

Partenerii nostri de la www.Klumea.Info au decis sa ne dezvaluie cateva dintre secretele astrogramei doamnelor grabite sa afle care le este ursitul, asta in cazul in car eel exista, s-a nascut pe planeta noastra si culmea, daca este necasatorit inca! Sa luam cazul Elenei – off, nu cea din Troia,  din Romania, am mai zis asta la inceput, ai uitat? – care a ramas singura, este o persoana draguta, cu simtul umorului dar cam timida. Ce poate face ea in functie de conjunctia dintre Marte si Jupiter?

Teoretic se poate sui in propria masina, sau daca nu are si totusi a decis sa se marite – sau de ce nu sa duca o viata fericita prin uniune consensuala – se deplaseaza pana la prima statie din orasul “Dragostei” si gata, o prima incercare de a sta fata in fata mai mult de trei zile cu persoana potrivita iti va dezvalui cu siguranta viitorul.

Ar mai fi o varianta, dar asta e mai complicata putin: ii faci o ivitatie lui “Fat Frumos” la tine pentru trei zile, daca vine inseamna ca 50% e clar, te vrea si poate fi al tau! Exista si un inconvenient totusi, nu ai dreptul sa-l trimiti acasa inainte de a  petrece cele trei zile cu el! Merge? Alege si nu lasa uristul sa treaca pe langa tine!

Horoscop online