Scriam acum ceva timp despre experienta avuta la Medlife Arad ( cu scuzele de rigoare confundasem cu MedPark din alte tari ) si azi vad ca deja avem concluzii la afacerea Hexi Pharma, care ne-a pus sa zicem asa, pe jar. Afacerea se pare ca a costat poporul roman “doar”  51 de milioane de lei, conform datelor de la Parchetul General. Adica am platit degeaba peste un milion de euro, pentru ca un privat smecher sa se imbogateasca. Din pacate la noi parteneriatul public privat, afacerile cu firme private in care este implicata populatia, sunt gauri negre in buzunarul contribuabilului. De ce? Sa analizam si sa vedem de ce in Romaia sistemul medical este la pamant.

Hexi Pharma – o surpriza sau ceva obisnuit la noi in Romania?

Nu stiu de ce, dar ori de cate ori incercam sa ne ridicam din coada Europei, o facem furand sau jecmănind poporul, direct sau indirect – prin contracte paguboase. Va ziceam si despre varianta abordata de Optivog Arad, deosebirea fiind acea ca pentru a ramane pe piata, cei de la Optivog se straduie sa atraga clientul, in timp ce firme precum Medlife sau Hexi Pharma profita de “excusivitate” si ne toaca banii. Cine-i de vina? Noi ca nu reactionam la fel ca in cazul Colectiv, caz ce a declansat practic acest razboi cu hotia din sistemul medical.

Cand auzi denumiri de genul Hyperclinica te gandesti ca e pe putin vorba de ceva de domeniul fantasticului, dar de fapt este vorba de hoteluri spital, unde dai mii de euro pentru o nastere, iar daca sunt probleme, ajungi la spitale de stat, de multe ori fara a beneficia de salvare. Recunoasteti personajul? Nu stiu unde ne va duce investigatia sistemului medical, dar promitem ca noi impreuna cu portalul Aradul.Info vom evalua si vom da note tuturor institutiilor medicale din Arad ( fie ele de stat sau private ). Iar despre fundatii precum ce ad ela Cluj – Estuar, vom discuta pe larg, pentru ca ce este de calitate, merita promovat.

Hexi Pharma

Hexi Pharma – o surpriza sau ceva obisnuit la noi in Romania?