De obicei cand mergem la Chisinau luam de acolo bomboane de la Bucuria si hartie igienica, doar ca acum am mers la asa numitul Magazin numarul 1, fara ochelari si fara sa fim pregatiti sufleteste, asa ca am luat doua suluri de hartie igienica Zewa cu 32 de lei moldovenesti, adica 7,5 lei ( RON )! Cand ma gandesc ca la banii astia luam de obicei 10 suluri ( din acelea roz, la bax ), ma gandesc daca e de ras sau de plans, a ajuns mai scumpa hartia igienica ca nectarul, am luat doua sticle cu 12,75 MDL sticla!

Hartia igienica mai scumpa ca mancarea la Chisinau

Bananele la Chisinau sunt mai ieftine decat hartia igienica Zewa, deci de aia unii traiesc bine din export si altii tot saraci raman. Sa nu ma intelegeti gresit, nu ma zgarii pe ochi si ma pune pe ganduri doar raportul preturilor, a ajuns mai scump sa mergi la toaleta decat sa mananci in Moldova? Deci in Romania nici nu stiu cat este, de obicei iau de la Metro pentru un an intreg 🙂 cateva baxuri sa ne ajunga si sa nu ramanem in pana, iar cand veneam la Chisinau luam cateva baxuri sa le ducem la casa de la tara.

In alta ordine de idei Chisinaul arata dezolant dupa ninsoarea de acum cateva zile, majoritatea copacilor rupti sau cazuti la pamant, inca nu au reusit sa faca curatenie, dar macar au fost taiati si stransi arborii mai mari, crengile sunt date la o parte si nu mai incurca circulatia. A, un magazin Punguta a dat faliment – nu recunosc dar eu sunt sigur, era ca dupa ce au trecut lacustele pe acolo!

Hârtie igienica