Daca nu ai internet si ai un GPS dar care nu are hartile actualizate sau si mai rau, te afli intr-o tara pentru care nu ai harta pe GPS-ul masinii, ce faci? Asa a patit varul meu cand a venit la mine in Franta, nu avea hartile pe GPS decat pentru Austria, Germaia si Elvetia, in micul orasel incare stateam eu, nu era decat strada principala. Daca ar fi acut un program precum MapFactor: GPS Navigation, era ca si rezolvat. Asa a trebuit sa intrebe cel putin 50 de persoane cum ajunge la mine acasa.

Harti GPS offline pentru telefoane cu Android, Windws Phone sau iOS

Daca ai un smartphone e pacat sa nu folosesti GPS-ul pe el, ma refer la cel care merge fara internet, caci daca instalezi WAZE, ai scapat de multe probleme, va zic eu! Asa cum ziceam mai devreme, recomand aplicatia MapFactor: GPS Navigation, un navigator GPS care merge fara conexiune la internet! Simpla si comod de folosit. Daca vreti o alta aplicatie, la fel de utila, recomand si Maps Sygic, care pe mine m-a distrat la maxim in timp ce setam vocea care spune in ce directie sa o iei!

Aplicatii de navigare GPS cu ajutoru, telefonului mobil sunt sute, singura problema este evident ca va trebui sa tineti conectat telefonul la un alimentator USB in masina. De ce recomand aceasta aplicatie? Pentru ca cel putin pana acum avem hartile Romaniei gratuite, deci avem actualizarea la zi, pe urma mai vedem ce va urma!

Daca aveti nevoie de harti GPS gratuite, recomand si Tripadvisor, mai ales pentru cei ce merg destul de des pe drumuri necunoscute. Totusi numarul de orase nu este la fel de mare ca la primele aplicatii prezentate de noi, deci puteti verifica hartile inainte de a decide ce aplicatie pastrati pentru a naviga folosind GPS de pe telefon!

Harti GPS offline

Harti GPS offline pentru telefoane cu Android, Windws Phone sau iOS