Ma uita chiar acum intr-un cont si vad ca deja apar intreruperi in pozitionarea pe anumite cuvinte cheie, asadar este clar de ce desi precum se vede site-ul a urcat de la pozitia sapte pa prima pozitie in cautari, ceea ce evident s-a vazut si in traficul pe site, in anumite zile site-ul a fost ca si inexistent! Asadar degeaba am muncit la el, caci am pierdut pe termen lung. Iar asta e valabil la 90% din site-uri pe anumite cuvinte cheie, nu pe toate. Clar ca este un bug al lor, ca nu aparea asa din senin fix in ziua in care au facut ei UpDate.

Google UpDate afecteaza site-urile in limba romana

Te intrebi de ce au scazut veniturile site-ului tau incepand din luma martie? Uite mai jos graficul si ai sa intelegi! Aici e bine ca macar a urcat ca pozitionare, dar ce te faci cand de fapt ai pierdut doua sau trei pozitii, ajungand de pe 1 -2 -3 pe 4-5-6? Probabil ca ai pierdut cel putin jumatate din venituri, daca nu mai mult. Ai ajuns cum zicea un prieten – coleg – in faliment! Cred si eu daca castigai 1000 de euro lunar si ai ajunsa la cinci sute! Asa-i in tenis, pardon in mediul online.

Ma uit si la alte site-uri din portofoliu, e si mai grav decat imi puteam imagina. Am pierderi de afisare semnificative si caderi in pozitie. La site-uri care chiar produceau bani frumosi. Asa ca cine vrea venituri din blogging are de munca daca nu cumva se apuca de alta munca mai lipsita de surprize [ oare exista asa ceva la noi in Romania? ].

Google UpDate martie 2019

Google UpDate afectează site-urile in limba romana