Se pare ca Google a ales pentru Romania si ziua de 1 Decembrie “Coloana Infinitului” a marelui Brancusi, asa ca nu putem decat sa ne alaturam si noi si sa spunem: LA MULTI ANI ROMANIA! Evident si tuturor romanilor oriunde s-ar afla ei! Am salvat acest articol la categoria Wiki, pentru ca vrem ca peste a ni sa ne aducem aminte de acrest an 2015, atat de plin de evenimente. Speram sa ne vedem in anii care vin mai buni, mai bogati si nu in ultimul rand mai UNITI – inclusiv cu fratii nostri din Basarabia ( pamant romanesc! ).

Google spune La Multi Ani Romania! La multi ani tuturor romanilor, oriunde sunt ei!

Sarbatorim si noi alaturi de toti romanii ziua de 1 Decembrie, ne pregatim apoi de 24 Ianuarie, caci asa-i sade bine romanului, sa nu uite ca s-a nascut intr-o tara de dor, cu bune si cu rele, dar o tara cu oameni minunati – ca tine! Sper sa implinim si noi un an, sa avem cu ce ne lauda, pana acum insa avem doar pretentia ca existam. Sper ca v-am facut o bucurie ori de cate ori am postat ceva ce v-a fost de folos, promitem sa facem si mai multe in anul ce vine.

Daca v-am fost aproape ne bucuram, daca putem face mai mult pentru voi am fi bucurosi, daca v-am suparat cu ceva ne cerem scuze, iar daca vreti sa ne spuneti ceva, abia asteptam sa ne spuneti!

Google Romania