Ne-au scris sute de persoane si ne-au intrbat cum poti sa vinzi repede un goblen, asa ca am luat legatura cu partenerii nostri de la Kit Goblen si am inteles cateva aspecte legate de vanzarea si cumpararea de goblenuri. In primul rand totul depinde de gusturi, degeaba vrei tu sa vinzi un goblen, lucrat sau sub forma de kit, daca cel care trebuie sa-l cumpere nu are nicio afinitate pentru tema aleasa de tine. Al doilea aspect este pretul, deci daca e vorba de kit de goblen, atunci sa fie la pret de producator sau apropiat, daca e lucrat, sa nu-l lasa cu buzunarele goale pe cumparator.

Goblenuri de vanzare la preturi accesibile

Pentru a vinde un goblen trebuie sa ai si unde, poti incerca sa le vinzi pe pagina ta de FaceBook, pe OLX sau de ce nu pe cel mai recomandat site de vanzari online – WikiShop.Info, specializat in vanzarea de produse hand-made. Deci pe langa cele spuse la inceputul articolului, mai trebuie si ceva noroc si mai ales sa stii unde si cum. Pe langa enciclopedia de magazine online mai ai o sansa: pagina Iarmaroc de pe FaceBook, e atat de simplu, caci acolo intra zilnic mii de potentiali clienti!

Cum vand un goblem pe Iarmaroc? Pe langa faptul ca ai galeria ta de poze, mai trebuie sa o distribui si tu pe unde se poate, mai mult – trebuie sa inviti prietenii pe pagina, pentru a o aprecia. Stii de ce? Pentru ca daca tu aduci 10 prieteni, ei la randul lor alti 10, iar alte persoane interesate sa vanda ceva aduc si iei cate 10, sansa sa se vanda goblenul este de 10 ori mai mare! Daca vei face ce te-am invatat noi ai sa vezi ca deja lucrurile merg din ce in ce mai bine, pentgru ca odata cu fiecare album nou publicat cresc sansele de a vinde pentru fiecare membru in parte!

Goblen

Goblenuri de vanzare