Desi este evident ca cele mai mari castiguri le-au avut romanii care au mizat pe cresterea valorii unui Bitcoin cu un an sau doi in urma, cand acesta a urcat vertiginos, nici anul 2016 nu a scazut goana dupa Bitcoin, nici la noi in tara si nici pe plan mondial. Pretul monedei virtuale se invarte in jurul a 400 de dolari, dupa ce cu putin timp in urma ajunsese sa depaseasca 460 de dolari. Din noiembrie 2015 a avut loc un reflux in ceea ce priveste numarul de tranzactii care a dus la scaderea preului de la 435 de dolari la 310, apoi a inceput din nou sa creasca.

Goana dupa Bitcoin a insufletit in 2016 si Romania si se asteapta castiguri mari

Daca ati fi cumparat Bitcoin in februarie 2015 la pretul de 217 dolari si azi ati fi lichidat investitia ati fi obtinut peste 100% profit. Ultimul minim pentru Bitcoin a avut loc in septembrie 2015 cand a ajuns la doar 213 dolari, dar fata de 392 cat est eastazi rezulta ca ar fi meritat oricum sa cumparati Bitcoin si sa faceti un mic profit pe termen scurt.

Avand in vedere ca exista deja magazine si hoteluri care accepta plata in Bitcoin nu cred ca este o varianta prea excentrica, ba mai mult – cred ca este chiar o mica afacere rentabila, pentru oricine se documenteaza. Mai ales ca exista si variante de descoperi Bitcoin-si gratuit! Dar evident ca nu e o treaba pentru oricine, sa ca mai bine va orientati catre piata libera, de unde puteti achizitiona cantitati mici dar la un pret bun si tranzactii securizate.

Bitcoin Romania

Goana dupa Bitcoin a insufletit in 2016 si Romania si se asteapta castiguri mari