Stiam eu ca ne lipseste o categorie de pe site, este vorba de cea de Media, adica de mass media care ne da vesti din ce in ce mai halucinante. Este si cazul de fata, cand Gianina Corondan a aflat de pe FaceBook ca a murit! In afara de faptul ca artista a reactionat cu umor, ce pot sa mai zic? Am vazut cateva site-uri care dau astfel de stiri frecvent, nu le numesc acum, insa sincer nu am cuvinte sa spun cat sunt de indignat. Nu pentru ca m-ar afecta pe mine, ci pentru ca imi imaginez ce este in sufletul celor vizati de astfel de glume macabre.

Gianina Corondan a aflat de pe FaceBook ca a murit, dar nu s-a suparat de loc

Nu stiu care este scopul acestor asa zise “stiri”, dar cu siguranta ca ceva bun nu iese din asta. O stiam cu totii pe Gianina Corondan, neconformista dar inca tanara si plina de viata. Vestea cred ca a socat pe multi, mai ales ca domnisoara nu a catadicsit sa-si valideze pagina de FaceBook, asa ca printre zecile de pagini care chipurile ar fi ale ei, nu prea stii cum sa te descurci. Oricum ca persoana are deja 5.000 de prieteni, deci adio. La pagini, sta mai slab, dar pe cine intereseaza de fapt care este pagina oficiala a Gianinaei Corondan?

Deci ne facem si noi debutul la categoria Media cu stirea despre moartea Gianinei Corondanm care  este de fapt vie si nevatamata! Ca sa vezi si sa nu crezi!

Gianina Corondan

Gianina Corondan a aflat de pe FaceBook ca a murit, dar nu s-a suparat de loc