George Chirila a fost redescoperit de Catalin Maruta dupa ce cu ani in urma, pe vremea cand avea doat 11 copii era aratat ca o curiozitate la posturi TV rivale Pro Tv si poze cu scapatul de la Balaceanca circulau pe net. Omul nu poate duce un rationament pana la capat dar ii incurca pe prezentatori, ocoleste raspunsurile mai ceva ca un politician si ma intreb care este scopul de a acceptat sa stea la hotelul platit de Pro TV. Pe toti ii framanta o intrebare: cate camere le-a rezervat Catalin Maruta la hotel? Daca i-ar fi respectat credinta ( doar este profet nu-i asa? ) ar fi trebuit minim doua, cate un apentru fiecare sotie, dar sa fi fost la etaje diferite sa-l puna sa faca si putin sport!

George Chirila redescoperit de Catalin Maruta

S-a scris mult prin 2014 in presa din Braila despre Pasa din Romania, cel care a reusit performanta de a avea 14 copii + unul decedat cu doua surori. Titluri ca Unic in Romania vedeai la tot pasul. Unic in ce sau la ce? Ca el sunt zeci sau poate sute, care nu apar la televizor. Vecinul meu traieste cu trei doamne, fiind necasatorit cu niciuna, deci unde este miracolul? Ca viseaza George Chirila sa scrie o carte? O sa o scrie, multi o vor cumpara de curiozitate, el va face bani si cu asta ce-am facut?

Spun ca nu face nimic ilegal? O fi normal sa-ti muncesti copii prin gradina indifrent de varsta? Poate ca DA, asa e in Romania, dar daca era in Suedia sau Norvegia, cu siguranta ramanea fara ei! Oare cand  o sa-l vedem pe romanul casatorit cu o capra? Ca si asta e ceva inedit – in capul unor, sunt si din astaia destui, nemediatizati inca! Profetul, capra si ardelenii sa fie urmatorul film de succes din Romania mileniului trei? Va dati seama ce minune ar fi sa aflam ca exista unul care nu traieste doar cu o capra, dar cu trei! Iar daca nu exista o explicatie antica, sa mergem direct la Miorita care traia cu trei ciobanei!

George Chirila si merele de aur

George Chirila in tinerete