Daca nu ma uitam la data credeam ca traiesc intr-o lume paralela, dar fiind de fapt un articol din 2013 despre cum cred unii ca se fac banii pe net, o sa trec cu vederea si doar o sa explic de ce nu merge chiar asa de usor sa faci bani pe net cu un site gratuit pe uCoz. Anul acesta in augist firmele romanesti puteau cere de la stat un ajutor nerambursabil de 50.000 de lei [ maxim ] pentru a realiza un site si o sigla pentru firma, bine ca nu a fost inclusa si o pagina FaceBook.

George Buhnici, bani pe net si uCoz – site-uri gratuite

Faptul ca George Buhnici ne spunea acum cativa ani, mai precis in 2013 ca poti face avere cu un site gratuit, cand eu am facut asta acum sapte sau opt ani si am descoperit ca nu e chiar asa – mai mult, am pierdut site-urile de la Ablog, ma face sa cred ca mai sunt visatori chiar si la Pro TV. Tot pe la televiziuna respectiva ni se spune ca un site valoreaza maxim veniturile sale x 12 luni, ceea ce eu cred ca este o prostie. Am site care produce 200 de euro pe luna, sa-l vand cu 2.400 de euro – nici nu gasesc cumoparator daca nu e un nume care sa atraga atentia, azi toti vor site-uri ever green, fara sa mai muncesti la el, mi se pare o aberatie.

De ce nu cred ca merita sa vand site-ul cu 12 x venitul lunar? Pentru ca pot sa iau mai mult daca-l tin! Mai simplu de asa nu vad, iar pretul corect ar fi de 5 ori venitul anual. DA, sa iau in jur de 10.000 de euro pe site ar fi ceva care cred ca merita, cu banii aia as face ceva – daca ma duce capul, dar cei 200 pe luna sunt un venit minim garantat si aproape gratuit, dupa luni saui ani de munca. Oricum, indiferent care este valoarea reala a unui site, piata stabileste pretul “momentului”, pentru ca evident acesta poate creste sau scade in functie de interesul pentru astfel de afaceri. Azi lumea alearga dupa FaceBook mai mult , iar eu le dau dreptate – poti castiga bani frumosi cu o pagina si un grup pe site-ul de socializare, daca ai ceva inspiratie.

George Buhnici

George Buhnici, bani pe net si uCoz – site-uri gratuite