Generalii americani de la NATO si ONU vor romance de neveste, nu mai gasesc nicaieri decat babute de la noi din tara, cred ca nicio romanca nu a scapat de un mesaj de la un astfel de general american care sta pe FaceBook si nu stiu cum, da de ale noastre doamne. Chiar eu am vorbit cu unul in locul sotiei, ca de – ce sa-i faci daca am mai vazut fente din astea, macar ma mai distrez si eu putin cu acesti falsi generali americani.

Generalii americani de la NATO si ONU vor romance de nevasta pe FaceBook

Tepele cu genarli si soldati NATO au ajuns deja atat de frecvente ca ma gandesc ca o pacalesc si eu pe propria mea sotie, cine stie – poate-mi pica si mie ceva la afacerea asta. Cum de sunta sa saraci generalii si soldatii americani nu se intreaba nimeni, ei apleaza la economiile romancelor! Avem din astea si pe la noi, aici ma refer la fetele dispuse sa se marite rapid cu baietii singuri, deci la un eventual meci ar fi zic eu zero la zero, egalitate!

Escroci cati vrei pe internetul asta, de la cei care vand dragoste la cei ce va ofera locuri de munca bune platite, dar de fiecare data trebuie sa platesti ceva in avans. Ati vazut filmul cu Robert De Niro si schema Ponzzi din 2008 din SUA? Un film din 2017 la HBO, The Wizard of Lies ( vrajitorul minciunilor ). Cred ca trebuie vazut, poate descoperim cat valoreaza banii azi, cat de mult merita sa alergi dupa bogatii si alte lucruri efemere!

Generalii americani de la NATO si ONU

Generalii americani de la NATO si ONU vor romance de nevasta pe FaceBook