Recent am fost contactat de cativa romani din UK, interesati de un forum recent al romanilor din Birmingham – UK. Sincer a fiu am fost tentat sa le zic de portalul www.E4UK.info, pentru ca stiu ca este unul dintre cele mai vizitate in ultimul an. Am inteles ca in zona sunt foarte multi romani emigrati in Marea Britanie, Birmingham fiind al doilea oras din UK dupa numarul de romani aflati legal in insulele britanice.

Forumul romanilor din Birmingham – UK ( Marea Britanie )

Nu stiu cum se face de tari cu o suprafata egala ca marine cu Romania ajung sa fie populate de peste 60 de milionane de persoane, iar daca ma gandesc ca in Birmingham sunt putin peste 2 milionane de locuitori, adica cam la fel ca in Bucuresti, nu pot sa nu ma revolt, la noi de ce populatia scade intr-un ritm alarmant? Evident raspunsul vine repede, daca numaram cate orase mari exista in UK, Italia sau Germania.

Nu este de mirare ca romanii din Birmingham au nevoie de un forum, de aceea poate ca o sa facem noi acest lucru, desi cred ca totusi site-ul romaniilor din UK ( www.erUK.Info ) si grupurile de pe FaceBook sunt suficiente. Daca totusi vreti sa ne spuneti ceva, o puteti face la rubrica contact, sau putem discuta direct aici. A, sa nu uit: era vorba ca se cauta redactori pentru diversele rubrici de pe site-ul romanilor, deci cine este interesat sa lase un mesaj pe Forum! Se cauta inclusiv agenti publicitari, deci posibilitatea de a castiga si ceva banuti! Cati? In functie de sponsorii site-ului gasiti de voi!

Romani in Birmingham

Forumul romanilor din Birmingham – UK ( Marea Britanie )