Am ales sa discutam despre dezavantaje si nu despre avantaje pentru ca mi se par mai importante, maia lesa ca ne bate gandul sa oferim o alternativa pentru cei care folosesc azi ArenaWeb si SeoPedia. Dar se pune intrebarea, ce oferim in puls? Cine ar veni pe un nou forum, aflat in stadiu incipient cand de bine de rau pe cele doua sunt deja cateva zeci de membri activi? Chiar nu stiu sa raspund acum la aceasta intrebare, mai ales ca asa cum spune si titlul, ai la dispozitie si FaceBook-ul.

Forum, Grup FaceBook sau site – avantaje si dezavantaje

Nu cred ca discutiile despre SEO ar fi mai bune pe forumul ClubSeo, macar pentru ca in afara de principiile de baza nu pot oferi eu ceva in plus, iar membrii care s-ar aduna pe forum ma indoiesc ca ar oferi gratis altceva decat generalitati. Pana la urma SEO are la baza resursele de promovare, in rest toti cam stiu de ce au nevoie. Conteaza insa unde si la ce pret te promovezi. In rest sunt povesti.

De ce nu am vazut grupuri inchegate pe FaceBook legate de SEO? Ma refer la grupuri romanesti? Pentru ca de fapt pe forumuri se cauta clienti sau furnizori de servicii de contentwriting, Seo sau web design, in schimb pe FaceBook vor sa posteze toti, formand de fapt o lista lunga de postari la care nu prea reactioneaza nimeni. Nu zic ca le-am vazut eu pe toate, dar din tot ce am vazut pana acum nu am gasit raspunsul care sa ma faca sa ma decid, ce este mai rentabil: forum, grup sau site!

Forum MyBB ClubSeo