Chiar daca nu prea ai la ce te uita la Antene, emisiunea  X Factor este mult peste Romanii au talent sau Vocea Romaniei, pentru ca nu stiu cu care dintre cele doua sa compar. Anul trecut Florin Raduta a fost castigatorul sezonului 5 la X Factor, lucru care l-a luat prin surprindere pe tanarul de numai 20 de ani. Daca la Vocea Romaniei dupa ce a intors patru scaune, traseul sau nu a fost pea spectaculos, uite ca la X Factor a fost finalist si a castigat marele premiu.

Florin Raduta este castigatorul sezonului 5 la X Factor Romania

Anul acesta Florin Raduta a fost invitat la gala X Factor, unde a interpretat superb melodia “Oameni, oameni”. a lui Aurelian Andreescu. De asta si zic ca spectacolul celor de la Antna 1 este mai bun ca cel de la Pro TV, pentru ca multe din melodii sunt in limba romana! Juriul format din patru artisti, printre care evident avem si doua nume de necontestat, Horia Brenciu si Stefan Banica, dar oarecum nici Delia Matache sau Carla’s Dreams nu pot fi considerati mai prejos, alege de fiecare data concurentul potrivit sa castige sau sa mearga mai departe.

Spre mirarea mea, pagina de FaceBook a emisiunii nu are prea multi fani – evident in comparatie cu altele, abia de a depasit 890 de mii de fani. Prin comparatie, Vocea Romaniei are 625 de mii iar Romanii au talent a depasit 1 milion nouasute de mii! Deci ne aflam la jumatate fata de concurenta, sa zicem asa. Voua care va place mai mult?

X Factor Romania

Florin Raduta este castigatorul sezonului 5 la X Factor Romania