Floarea Leonida, fosta campioana europeana la barna a ajuns in gura presei, dupa escapada din Germania. Acum se pare ca vrea sa devina antrenoare si presa ii sare in cap, dar ma intreb: poate ca moral nu a stat prea bine cand a facut ce a facut in Germania, dar nu poate fi Floarea Leonida antrenoare? Daca a gresit in tinerete este stigmatizata si nu mai merita un viitor in Romania? Poate ca de asta a si ales sa fuga atunci din tara!

Floarea Leonida, campioană europeană la bârnă vrea sa devina antrenoare

La 30 de ani Floarea Leonida a decis sa revina in tara, doar ca trecutul ei scos la lumina de presa de can-can de la noi, iar planul de a deveni antrenoare este pus acum in pericol. Cati bani o fi strans din munca rusinoasa in Germania nu stim, dar acum se vede ca a decis sa-si schimbe viata la 30 de ani. Nu vreau sa o judec pe gimnasta noastra, sa nu uitam ca Mariana Maculescu a practicat si inca mai practica meseria asta la o varsta mult mai mare, se pare ca nici nu are de gand sa renunte.

Sa nu o criticam prea tare pe Floarea Leonida, nu este o caracteristica pur romaneasca, meseria este practicata in toate tarile, de toate etniile si multe femei o fac fara macar sa se stie. Deci ce putem zice la final? Pacat de ea, de parintii ei si de familia ei – atunci cand o va avea. Vom vedea ce-i va oferi viitorul, cred eu ca rolul de antrenor il merita, desi multi o sa ma contrazica.

Floarea Leonida si familia

Floarea Leonida, campioană europeană la bârnă