Daca o sa vedeti in curand publicitate pentru FlixBus in Romania sa nu va mirati, Meinfernbus are de gand sa invadeze in curand piata romaneasca a transporturilor cu autocarul. Desi pana acum am vazut reclame si publicitate doar pentru capitalele din tari precum Polonia, Ungaria sau Croatia, se pare ca cei de la FlixBus vor sa ajunga la Bucuresti si la Sofia, cucerind astfel practic toata Europa. Vor reusi ei asta sau este doar o miscare de imagine?

FlixBus va patrunde in curand in Romania – Meinfernbus – cu autocarul in Europa

Evident ca romanii din Germania stiu despre ce vorbesc, pentru ca aceasta companie a fost infiintata cu doi ani in urma in Munchen, deci autocarele verzi sunt destul de cunoscute. Abia astept sa vad ce vor spune cei peste 17.000 de membri din grupurile noastre de pe FaceBook despre acest eveniment, cum vor fi afectate firmele de transport romanesti, cele mici sau cele care nici macar nu sunt firme ci transportatori ocazionali – sau nu, vor face ei fata unei astfel de concurente?

Ce facem noi daca sa zicem ne dau 500 de euro pe luna ca sa le facem reclama numai lor? Teoretic am accepta, desi nu pot sa jur ca as lasa romanii fara job-uri pentru o companie nemteasca. Dar camd ma gandesc pe de alta parte la cei care mai intreaba de la obraz: de ce nu-mi aprobi mă postarile? Parca tot mai bine cu nemtii, nu-i asa? Voi ce ziceti? Cu, sa procedam sa fie bine pentru toata lumea? Romanii sa aiba un transport confortabil din Germania pana acasa sau din Romania pana in Germania, cu bagajele intregi si nejumulite, etc?

FlixBus

FlixBus va patrunde in curand in Romania – Meinfernbus – cu autocarul in Europa