Romanii s-au indragostit de serialele turcesti, de aceea multi vor sa vada online episodul 68 din Lupta rozelor, desi nu este singurul serial indragit de romani. Foarte multi au asteptat cu nerabdare sezonul doi din serialul Stadiul relatiei casatoriti, deci chiar fac treaba buna cei de la Cinema 24h care ofera gratuit aceste seriale online. Nu mai zic de cei care vor sa revada serialul Petale de singuratate, care a ramas difuzat pana la jumaate. Fetele de la orfelinat si destinul lor au stors lacrimi pana si de la cei mai “tari” telespectatori.

Filme si seriale turcesti online

Asteptam si noi Sezonul doi din Petale de singuratate, asa cum spuneam mai sus, am fost chiar si eu impresionat de destinul fetelor de la orfelinat, de devotamentul directoarei adjunct, ba chiar si de implicarea iubitului ei, profesorul de sport. Totusi finalul serialului Lupta rozelor a fost total neasteptat, asta daca nu cumva ai descoperit ca turcii – regizorii turci de fapt – prefera finalurile tragice.

Portalul ClubSeo are o sectiune speciala pentru iubitorii de filme si seriale turcesti, incercam sa fim aproape de ei, sa oferim informatii despre actori, episoade, etc. Impreuna cu portalui Actori.Info incercam sa oferim cam tot ce are nevoie un cinefil, de la biografia actorilor indragiti si pana la informatii despre regizori, mondenitati, etc. Asa am ajuns sa fim cautati din ce in ce mai des de catre iubitorii de seriale turcesti, ajungand azi la peste 2000 de vizitatori zilnic pe aceasta nisa. Speram sa facem mai multe pe viitor, poate si cu ajutorul vostru, al cititorilor! Va asteptam cu sfaturi si sugestii!