Cine nu ar vrea sa revada filmele si serialele favorite online, atunci cand se afla in concediu. De exemplu eu am urmarit cu placere serialul Stadiul relatiei casatoriti ep 1 subtitrat, asa ca ori de cate ori vreau sa rad la o comedie turceasca, am placerea sa ma uit pe Cinema 24h si gata, mi-am implinit dorinta. Da, recunosc ca ma vad pe mine casatorit si cu relatia in pioneze. Pentru ca si eu sunt un tip mai vesel din fire, iau totul mai in ras, iar pentru asta nu e nevoie sa ma uit online, se vede cu ochiul liber. Asdar cam asta e cu filmele si serialele turcesti, le vezi sau le revezi cu drag ori de cate ori ai chef.

Filme si seriale turcesti online

Iti era dor de Can Tekin si de Ayşe Gül, vrei sa-i vezi casatoriti si cu relatia in pioneze? Ai dat imediat pe Cinema 24h si ai dat drumul la film, vezi episodul 1 sau ma rog, ce episod doresti tu, inclusiv ultimul episod e disponibil pe site. Dar cel mai dor cred ca iti era de frumoasa si nastrusnica Ayşegül Dinç, devenita intre timp prin casatorie Tekin. Sincer sa fiu nu credeam ca poti rade asta de mult la un serial turcesc, chiar daca nu am vazut prea multe, cateva totusi am vizionat, inclusiv online.

Tema asta cu relatii mai ciudate, ba casatoriti ba nu a fost vehiculata deseori, chiar de curand am vazut un film al carui nume nu mi-l amintesc, dar era cu un tip care o ajuta pe o fata sa scape de mania tataului ei, cu Keanu Charles Reeves [ destul de ciudat este faptul ca el e cetatean canadian ]. As vrea sa vad si o continuare, ce ar mai putea fi dupa stadiul relatiei complicat, casatoriti si apoi? Desparticti, sai iubiti sau orice ar fi, eu as vrea sa vad. Caci imi place sa rad, ba chiar foarte mult imi place!

Stadiul relației căsătoriți

Stadiul relației căsătoriți ep 1 subtitrat