De curand cei care au o pagina pe FaceBook pot sa transmita video in direct, atat de pe telefonul mobil cat si de pe calculator sau laptop. Una dintre cele mai interesante facilitati este cea legata de oferta, care este de fapt tot un fel de postare cu link catre un site, ceva cum este si butonul de la pagina, doar ca are data de expirare, poti sa treci procent de reducere, etc. Azi vom verifica care este impactul unei astfel de postari evidentiate de pe o pagina!

Facilitati noi pentru pagini pe FaceBook in beneficiul prestatorilor de servicii

Daca ai o oferta si un site, o pagina poate sa-ti aduca rapid clienti, mai ales daca oferi reduceri pentru servicii sau marfuri! Nu pare a fi ceva extraordinar dar este o alta varianta de promovare, deci cred eu ca prinde bine celor ce vor sa apeleze la servicii de social media marketing. Pana acum lucrurile arata promitator, oricum vom testa pentru serviciile noastre de Social Media aceasta varianta de promovare, apoi vom reveni cu detalii.

La fel de buna mi se pare si varianta de a folosi video in direct, ma gandesc ca oferind clientilor un cont de editor sa zicem, ei ar putea sa se adreseze unui public mult mai mare, nu-i asa? Prima data vom testa p eo pagina cu 4.000 de fani, sa vedem care sunt rezultatele, apoi daca merge, poate ca trecem la public mai mare, sa zicem 36.000 si tot asa! Urmeaza sa testam si sa va dam amanunte in curand!