Pentru ce ai nevoie de FaceBook Business Manager? In general ai nevoie de aceasta facilitate gratuita in cazul in care ai mai multe afaceri ( pagini ) de gestionat, sau daca administrezi mai multi clienti. Desemenea daca ai angajati care lucreaza la paginile tale, poti folosi aceasta unealta gratuita fara a mai da rolul de administrator angajatilor, ba mai mult – poti vedea ce si cat lucreaza fiecare!

Faci afaceri pe FaceBook? Ai nevoie de un cont pe Business Manager!

Daca folosesti FaceBook Ads, adica platesti pentru publicitate direct, atunci este bine sa gestionezi toata “afacerea” dintr-un cont de business. De ce ai nevoie ca sa folosesti aceasta facilitate: de un cont personal cu care sa confirmi cine esti – de preferat ca sa nu zic obligatoriu cu numele tau real si date reale pentru a nu avea surprize mai tarziu, un cont de publicitate si cel putin o pagina a afacerii tale. Atat si nimic mai mult, sau daca nu vrei sa-ti prinzi urechile, apeleaza la un specialist – chiar si de la Club Seo.

Dar unde anume intru? Pe Business Manager – FaceBook, apesi creaza cont [ create account ] si gata. Va trebui sa legi contul business de cel de persoana fizica, prin email-ul folosit la contul tau personal. Tu vei fi singurul care va putea limita sau largi permisiunile celorlati colaboratori, deci nu te teme ca vei pierde controlul contului sau al paginilor tale.  NU uita! Contul este gratuit! In speranta ca am fost de folos, va mai asteptam alaturi de noi pentru a afla lucruri interesante despre Social Media Marketing si alte forme de promovare in mediul online.

FaceBook Business Manager

Faci afaceri pe FaceBook? Ai nevoie de Business Manager!